Selecteer een pagina

Over ons

Over ons

Michael de Meij VOF | Goudsmid.

Michael & Saskia de Meij.

Als 5 e generatie goudsmeden in Dordrecht zijn wij weer opgestart, nu met een atelier aan huis. Na 26 jaar een eigen juweliers winkel te hebben gerund in het Drievriendenhof en aan het Achterom, was het tijd om naar de basis te gaan , namelijk goudsmeden. Daar waar mijn echte passie ligt. Gelukkig hebben de genen van mijn voorouders mijn generatie niet over geslagen en mag ik dit schitterende beroep uit oefenen.

Wij werken op afspraak zodat we u persoonlijk en ongedwongen kunnen helpen om uw droom op
sieraden gebied te verwezenlijken. Dit in ons atelier of als het weer het toe staat in onze gezellige
tuin.

Het nieuw maken van uw eigen ontwerp of idee, het vermaken van bestaande sieraden, reparatie werk, graveren etc. het kan allemaal. Mocht u het moeilijk vinden dan kan ik ook een ontwerp maken in samenspraak met u. U krijgt altijd vooraf een prijs indicatie, mocht u akkoord zijn en ook het ontwerp goedgekeurd hebben dan een definitieve offerte. Na akkoord gaan wij over tot het vervaardigen van uw unica.

Voor trouwringen, vingerafdruk gravures, wapen gravures, het omsmelten van oude sieraden tot iets nieuws, opnieuw knopen van parel colliers en as-sieraden, bent u welkom bij ons. Tevens zijn wij dealer van een aantal sieraden merken en kunnen naast deze merken veel bestellen voor u. Ook voor groeibriljant en inruilen kunt u nog steeds bij ons terecht; alsook voor horloge service, horloge banden en batterijen.

Op zoek naar een leuke verassing of cadeau? Kies dan voor onze geschenkbonnen!

We zien er naar uit u te mogen begroeten,

Michael en Saskia de Meij

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

U kunt ons ook bereiken op: 06 22 23 42 17 of michaeldemeij@kpnplanet.nl.